01 november 2008

Nieuw thema online activiteit november/december bekend!

Ja, het is zover, vanmorgen is het nieuwe thema voor de online activiteit van november/december bekend gemaakt op het forum: HET KERST- EN NIEUWJAARSGEVOEL! Het was een beetje voorspelbaar natuurlijk gezien de tijd van het jaar, maar ook erg leuk want je kunt er zoveel kanten mee op!

Het eerste wat bij mij opkomt is dan natuurlijk zo’n rood/wit lingeriesetje. Voor de hand liggend, maar stiekem lijkt het me toch leuk om een keer zo’n setje te maken (al hoe deze hier onder iets te is voor mij,haha)

Je kunt het natuurlijk ook over een heel andere boeg gooien en iets doen met de kerstsfeer. Denk aan sneeuw op de ramen, het openhaardvuur aan, kerstballen en cadeautjes onder de boom…

Of ben je meer een feestvierder en ga je voor de champagne en het vuurwerk van Oud & Nieuw of wil je symbolisch de nieuwe start van het jaar uitbeelden?

En misschien vind je al dat gedoe wel helemaal niets en heb je last van een kerstdepressie en kruip je liever met een boek op de bank en wacht je tot het hele gedoe over is…

Wij zijn heel benieuwd hoe iedereen dit thema vertaalt en hopen dat er veel inzendingen binnenkomen.
Meer informatie over de online activiteit is hier na te lezen op het forum.
Veel plezier met bedenken en maken en houd ons op de hoogte van je voortgang!

Groetjes,

Jos

Geen opmerkingen: