12 juli 2009

Onze 4e Zelf Lingerie Maakdag!


Wanneer?
19 september 2009

Waar?
In Zeist

Vanaf hoe laat?
Tussen 9.45 en 10.00 uur zijn jullie welkom

Tot hoe laat?
Zo tussen 16.00 en 16.30 uur (ligt ook aan jullie!)

Met openbaar vervoer te bereiken?
Ja

En met de auto?
Natuurlijk, adres met routebeschrijving volgt.

Wat gaan we doen?
We hebben besloten om een naaicafé te organiseren. Wie zin heeft neemt haar naaimachine mee en gaat werken aan haar eigen creatie, gezellig met elkaar bezig zijn met onze leuke hobby.

Marjan van de Crommert van Naaicentrum De Speld(www.knopspeld.nl) zal een uitleg geven over de verschillende materialen die gebruikt worden bij het maken van lingerie.

Na de lunch gaan we verder met ons naaicafé en zal er uitgelegd worden hoe je de zogenaamde 'Marlies Dekkers' bandjes kunt maken en verwerken in een bh of slip, gekoppeld aan onze Online Activiteit.

Aan het einde van de dag is het weer tijd om materialen te kopen. Margreet van Dam van Merckwaerdigh zal dan aanwezig zijn (www.Merckwaerdigh.nl).

Natuurlijk is er genoeg tijd en ruimte om met elkaar bij te praten en elkaars creaties te bewonderen. Heb jij zelf nog specifieke vragen over het maken van lingerie? Laat dat ons van te voren weten zodat we die vraag tijdens de dag kunnen (laten) beantwoorden.

En wat nog meer?
Gewoon kletsen, gezellig met zijn allen en eens zien wie de gezichten zijn op ons forum. En we hopen dat jullie weer setjes meenemen die we dan kunnen bewonderen!

Kosten
Deelnemerskosten zijn vastgesteld op 10 euro per persoon.

Verder nog iets?
Wij zorgen voor koffie, thee en soep. Neem dus zelf je lunch (en andere drankjes) mee.

Wil je ook meedoen?
Gezellig! Meld je aan via het Forum of neem contact op met de weblogbeheerders. Wij mailen je dan de gegevens voor het overmaken van de bijdrage.

Nog vragen?
Stel ze dan op het Forum of stuur een mailtje naar het welbekende adres! Wij verheugen ons op deze dag en hopen dat we weer veel leden mogen begroeten!

Geen opmerkingen: