03 januari 2010

5e Zelf Lingerie Maakdag: aanmelden kan!

5e Zelf Lingerie Maakdag
20 maart 2010 te Zeist
"The Color Purple"
10.00 -16.30uur, koffie staat klaar vanaf 09.45uur

De dag staat vandaag in het teken van de kleur PAARS. Een kleur die in heel veel verschillende tinten en nuances te vinden is. Het is de bedoeling dat we met zijn allen een paars werkstuk gaan maken. Je maakt bijvoorbeeld een slip, een bh, een herenboxer of je pimpt een bh, het maakt niet uit. We gaan gezellig in kleine groepjes aan de slag zodat we aan het einde van de dag van onze paarse werkstukken een mooie foto kunnen maken!

Demonstratie naaimachines en Verkoop lingeriematerialen
Op het programma staat verder een demonstratie door Alice Bosse waarin zij vertelt over het gebruik van naaimachines (steken, voetjes, en zo meer) en, verrassend, het gebruik van borduurmachines tijdens het zelf lingerie maken! De verkoop van materialen zal dit maal door Beauty VOF uit Haren worden verzorgd.

En wat nog meer?
Gewoon kletsen, gezellig met zijn allen en eens zien wie de gezichten zijn op ons forum. En we hopen dat jullie weer setjes meenemen die we dan kunnen bewonderen.

Kosten
Deelnemerskosten zijn vastgesteld op 10 euro per persoon, dit is inclusief koffie, thee en soep. Neem dus zelf je lunch en eventuele andere drankjes mee.

Opgeven
Gezellig! Meld je aan via het e-mailadres van ons forum: zelflingeriemaken@gmail.com. Wij mailen je dan de gegevens voor het overmaken van de bijdrage. Je bent pas definitief aangemeld als het bedrag overgemaakt is. Zowel forumleden als niet forumleden zijn van harte welkom. Mocht de maximumcapaciteit bereikt worden, dan zullen forumleden voorrang krijgen bij de inschrijving.

kleine lettertjes
* Aanmelding is definitief na betaling inschrijfgeld.Bij afmelding vindt er geen restitutie plaats van inschrijfgeld.
* De forumcommissie is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen of bezittingen die kapot gaan tijdens de ZLM dag
* Bij extreme situaties kan de forumcommissie besluiten de dag niet door te laten gaan. Inschrijfgeld minus de reeds gemaakte kosten worden dan gerestitueerd.
* Zowel forumleden als niet forumleden zijn welkom op de ZLMdag. Wanneer het aantal aanmeldingen boven de 50 komt, zullen forumleden voorrang krijgen bij inschrijving. 2 weken voor de ZLMdag zal aan de niet forumleden op de wachtlijst worden aangegeven of er wel/geen ruimte is.

Geen opmerkingen: