19 januari 2010

Uitbreiding programma 5e Zelf Lingerie Maakdag

Met trots kunnen we melden dat we nog een extra lezing aan het programma van 20 maart a.s. hebben weten toe te voegen:

Lingerietips en modelideetjes voor modern ondergoed
Tijdens deze special/lezing gaat Henny van Beauty VOF in op de vele materialen die onze lingerie kunnen vervolmaken. Beauty VOF heeft een ruim assortiment in uiteenlopende kleuren en kwaliteiten, inclusief materialen voor de wat grotere cupmaten. Aan de orde komen tips en trucs over de beste pasvorm en de gemakkelijkste werkmethodes. Zo wordt er o.a. ingegaan op veel handige ideetjes en weetjes die het verwerken van de elastische materialen vergemakkelijken voor zowel de naaimachine als de lockmachine. Daarnaast komt een beknopt overzicht aan de orde van alle gereedschappen die het maken van lingerie vereenvoudigen en het resultaat verbeteren.
In de tweede helft van de special passeren eenvoudige manieren om je patroon aan te passen aan de huidige mode en passeren de nodige voorbeelden de revue. Het zal een informatieve special worden waarbij je geen naaimachine, maar wel pen en papier nodig hebt.

Is je interesse gewekt en wil je deze lezing en de rest van het leuke programma niet missen, geef je dan alsnog op! Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen: