21 april 2010

ZLM award 4-7: the winners!

Het is even stil geweest hier op het blog. We hebben inmiddels weer een zeer geslaagde Zelf Lingerie Maakdag achter de rug met 55 (!) enthousiaste deelnemers. Verslag inclusief foto's staan op het forum zelf. De datum voor de volgende dag is ook al bekend: 18 september a.s..


In de tussentijds zijn er ook weer een aantal Zelf Lingerie Maak Awards uitgedeeld:

Jos kreeg de ZLM award van Sannalin door met de volgende motivatie: "Jos laat zien dat je met een maat meer ook hele mooie Lingerie kan maken, en ook voor haar bijdrage aan dit Forum en haar site CreaBH. En ook een heeeel klein beetje door Josje die ik zonder haar nooit kon adopteren." Klik hier voor de antwoorden op de vragen die bij de award horen.

Jos heeft de award doorgegeven aan Tina, omdat "Tina een mooi voorbeeld is van hoe weblogs en websites mensen met dezelfde hobby & passie bij elkaar brengt. Bovendien promoot zij met haar weblog het zelf lingerie maken tot ver over de landsgrenzen. Daarnaast is ze creatief en inventief met patronen en probeert van alles uit en ze houdt ons op de hoogte met duidelijke foto's." Klik hier voor haar antwoorden.

Omdat het even duurde voordat Tina reageerd ivm vakantie, heeft Jos nog iemand voor mogen dragen: Sigrid, met als motivatie "Sigrid inspireert letterlijk mensen over de hele wereld met haar blog en haar heldere tutorials!".Klik hier voor haar antwoorden.

Sigrid heeft op haar beurt de award doorgegeven aan Tialda "omdat ze een actief lid is van het forum en daarnaast een weblog bijhoudt waarop ze heel regelmatig mooie zelfgemaakte lingerie en zwemkleding laat zien. Ik vind haar werk ook erg inspirerend."

Nu is het weer twee weken wachten om te zien aan wie Tialda dit maal de award door gaat geven. De rij met weblogs van leden blijft groeien zoals je aan de rechterkant van het scherm kan zien.

Geen opmerkingen: