07 januari 2011

4 januari was het alweer 3 jaar geleden dat Saskia (Simoneannemone) het forum is gestart Leuke dag vonden wij om het programma bekend te maken.

Op zaterdag 19 maart 2011 zal alweer onze zevende zelflingeriemaakdag plaats gaan vinden in Zeist.

Het thema is het oppimpen van gekochte en zelfgemaakte lingerie.

Wat gaan we doen?
Vanaf 9.45 staat de koffie klaar en om 10.00 zullen we gaan beginnen met 3 acitiviteiten.

1. Voorgevormde paddingcups leren bekleden en er daarna een grondvorm van maken zodat je er meerdere modellen op in kunt tekenen. Deze activiteti wordt verzorgd door Jolanda van Zwet van Passionnel.

2. Demonstratie van het borduren van kant met borduurmachines zodat lingerie er mee versierd kan worden. Deze demonstratie wordt alleen in de ochtend verzorgd door Alice en Bets.

3. Hotfixen op je eigen lingerie. Je leert omgaan met een hotfixtang en strijkfolie zodat je mooie creaties kunt maken op lingerie en kleding. Deze activiteit en een hotfixverkoop worden verzorgd door Saskia en Linda van Hotfixfever

Voor de mensen die geen activiteit willen volgen maken we op het forum een Prikbord. Op dit prikbord kun je een oproepje doen om bijvoorbeeld maten op te laten nemen, uitleg te krijgen over een technisch probleempje, samen lingerie te naaien of om gewoon gezellig bij te kletsen en elkaars werk te bewonderen.

Voor de lunch zal de verkoop starten van Danglez die ook een aantal speciale aanbiedingen zal hebben voor ons.

Voor meer Informatie verwijzen we je naar ons forum

Om aan deze dag te kunnen deelnemen moet je lid zijn van ons forum. Ben je nog geen lid dan kan je dat kosteloos worden door je te registreren op ons forum.

Geen opmerkingen: