01 mei 2011

Online thema mei tot en met juli wordt ZEE

Online thema mei tot en met juli
Wij hebben de laatste tijd over on-line-thema's een aantal reacties van leden op het forum gezien. Zo is er een suggestie geuit dat de zeemeermin wel een leuk thema zou kunnen zijn. Bij de quiz over het regenboogthema hadden een aantal leden de gedachte dat het antwoord in een maritieme richting zou kunnen gaan. Daar was de wens misschien de vader van de gedachte,vonden wij.
Wij hebben daaruit afgeleid dat er best stromingen zijn die in deze zomer die al zo mooi begint, blij kunnen zijn met ons thema voor de maanden mei, juni en juli.
Dat wordt dan deze keer:

DE ZEE
Er zijn twee moodboards gemaakt, de ene betreft sfeerbeelden en de ander is meer op badkleding en lingerie gericht.
De moodboards geven al aan dat het thema een breed scala invullingen mogelijk maakt.


Door de ruisende zee werden we geïnspireerd om deze keer extra aandacht te besteden aan:

RUCHES
Ook hiervoor is een moodboard gemaakt met een paar voorbeelden erin.
Wie zin heeft daaraan mee te doen, zouden we willen vragen extra detailfoto's en zo mogelijk werkfoto's van die ruches te maken.
We willen die foto's en beschrijvingen dan, naast het gewone fotoboek, ook in een extra ruches album opnemen en op die manier de beschikking krijgen over een mooie tutorial , gemaakt door ,naar wij hopen, veel leden , en ter beschikking van alle leden.
Jullie inzendingen van het thema Zee en Ruches handleidingen en werkfoto's kunnen jullie sturen naar zelflingeriemaken@gmail.com
Onder de inzendingen voor het ruchesboek, gaan we een leuke prijs verloten!

Geen opmerkingen: